Kuntavaalit

Meiltä saat kaikki kuvapalvelut kunnallisvaalien kampanjointiisi!

Kuntavaalit

Meiltä saat kaikki kuvapalvelut kunnallisvaalien kampanjointiisi!

Sanomalehti Länsi-Uusimaa tarjoaa jokaiselle lohjalaiselle kuntavaaliehdokkaalle ilmaisen valokuvauksen Kuvakauppa Fimakassa.

Ilmaiseen kuvaukseen ei tarvitse varata aikaa, vaan voit tulla kuvaan juuri sinulle sopivaan aikaan aukioloaikojemme puitteissa. Ajantasaiset tiedot aukioloajoistamme löydät yhteystiedot sivulta. HUOM! Kuntavaalien siirtymisen johdosta kuvassa voi käydä aina 4.5. saakka. Tervetuloa!

Haluatko enemmän ja laadukkaampia kuvia kuntavaalikäyttöön? Studio- ja miljöökuvausajat ovat nyt varattavissa!


Kuntavaaleihin tarjoamme lisäksi laajempia kuvauspaketteja

Laajempi kuntavaalikuvaus studiossa - 75,00 €
Hinta sisältää laadukkaat kasvo- ja kokovartalokuvat studiossamme. Yksilölliseen kuvaukseen varataan 30 minuuttia, joten aikaa on rutkasti ja sinusta saadaan varmasti edustavat kuvat. Kuvat toimitetaan sähköisenä isokokoisina kuvatiedostoina sinulle, jolloin ne ovat helposti käytettävissä kaikessa kampanjoinnissa!

Laajempi kuntavaalikuvaus miljöössä - 119,00 €
Hinta sisältää laadukkaat kasvo- ja kokovartalokuvat ulkona lohjalaisessa maisemassa! Yksilölliseen kuvaukseen varataan 60 minuuttia, joten aikaa on rutkasti ja sinusta saadaan varmasti edustavat kuvat. Kuvat toimitetaan sähköisenä isokokoisina kuvatiedostoina sinulle, jolloin ne ovat helposti käytettävissä kaikessa kampanjoinnissa! Ajanvarauksen jälkeen soitamme sinulle ja sovimme tarkemmista yksityiskohdista.

Kanssamme pääset turvallisesti kuvaan, sillä kuvaajamme käyttävät aina kasvomaskia!

Ajan kuvaukseen voit varata klikkaamalla tästä.


Meiltä myös erilaisia materiaaleja kampanjointiin

Valokuvalaatuiset vaaliflyerit

Meiltä saat erittäin laadukkaat, valokuvapaperille tulostetut yksipuoleiset vaaliflyerit toiveittesi mukaan suunniteltuna.
– 100 kpl - 25,00 € (0,25 € / kpl)
– 300 kpl - 66,00 € ( 0,22 € / kpl)
– 500 kpl - 95,00 € ( 0,19 € / kpl)
Laadukas flyeri jää varmasti mieleen ja auttaa muistamaan ehdokkaan äänestykseen saakka. Hinta ei sisällä graafista suunnittelua, mutta suunnittelemme mainokset mielellämme! Flyereita voi tilata myös muun kokoisissa erissä. Pyydä tarjous lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen kuvat@fimaka.fi

Säänkestävät julisteet

Vaalimainosjulisteet ovat edullinen tapa saada näkyvyyttä. Materiaali kestää ulkokäyttöä.
– 50x70 cm 10 kpl – 149,00 €
– 70x100 cm 10 kpl – 199,00 €
Hinta ei sisällä graafista suunnittelua, mutta suunnittelemme mainokset mielellämme!. Pyydä tarjous lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen kuvat@fimaka.fi

Tienvarsimainokset

5 mm paksulle kennomuoville valmistettu mainostaulu. Taulun koko on 50 x 60 cm ja se on kevyt ja helppo kiinnittää vaikkapa nippusiteillä.
– 10 kpl – 179,00 €
– 30 kpl – 389,00 €
– 50 kpl – 499,00 €
Hinta ei sisällä graafista suunnittelua, mutta suunnittelemme mainokset mielellämme! Pyydä tarjous lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen kuvat@fimaka.fi

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

FIMAKA
FIMAKA
FIMAKA