Muut kuvauspalvelut

Kuvaamme ammattitaidolla ihan kaikkea!

Muut kuvauspalvelut

Kuvaamme ammattitaidolla ihan kaikkea!

Oletko laittamassa autosi tai asuntosi myyntiin ja tarvitset kuvia? Tarvitseeko yrityksesi mainos- tai kuvituskuvia esimerkiksi nettisivuille? Tarvitsetko tuotekuvia tai esittelyvideota?

Meiltä saat kuvausapua kaikkiin tarpeisiin. Henkilökuvausten lisäksi kuvaamme myös laajasti muita aihealueita. Meillä on vahva kokemus mm. ajoneuvo- ja kiinteistökuvauksista. Käytössämme on myös uutuuttaan kiiltelevä drone, jolla onnistuu myös kuvaukset lintuperspektiivistä. Olemme kuvanneet myyntikuvia kymmenistä kiinteistöistä ja ammattilaisen ottama valokuva onkin erinomainen katseenvangitsija kohdetta myytäessä. Laadukas valokuva on meille sydämenasia! Meiltä saat halutessasi kiinteistön valokuvauksen lisäksi myös esittelyvideon.

Matti on ansioitunut autokuvaaja ja toimii Fimakassa työskentelyn ohella myös GTi-Magazinen toimituspäällikkönä. Matin autokuvia löytyy esimerkiksi facebookista Kuvaamasa -sivulta.

Teemme kattavasti myös erilaisia yrityskuvauksia, niin henkilökunnan kuin toimitilojenkin kuvauksia. Meiltä saat kaikki palvelut lähtien kuvauksista aina henkilökorttien ja muiden printtien valmistukseen saakka, kaikki kätevästi yhdestä osoitteesta! Pyydä tarjous TÄSTÄ!


FIMAKA
FIMAKA
FIMAKA