Yhteystiedot

Fimaka Oy

Laurinkatu 43
08100 Lohja

Puh. 019 321 075
Sähköposti: kuvat@fimaka.fi

Palvelemme arkisin kello 9-17 ja lauantaisin kello 9-13. Jouluna olemme suljettu 24.-26.12. ja 31.12.-2.1. sekä 6.1. Muina aikoina palvelmme normaalein aukioloajoin! Tervetuloa!

Valokuvaajat

Kari Saaristo

Kari Saaristo

Moi! Olen Kari, toinen Kuvakauppa Fimakan omistajista. Olen syntyperäinen lohjalainen ammatti­valokuvaaja. Olen ollut osana ikuistamassa ihmisten arkea ja juhlaa ammatikseni jo yli 20 vuoden ajan. Harrastuksena valokuvaus on kulkenut elämässäni jo yli 40 vuotta.

Olen pitänyt kymmeniä näyttelyitä taidevalokuvistani ja olenkin Lohjalla jo tunnettu valokuvaajana. Töitäni on ollut esillä useissa lehdissä, kirjoissa ja levyjen kansissa, muutamia esimerkkejä mainitakseni. Valokuvauksessa olen suuntautunut ihmisten kuvaamiseen ja olenkin käynyt voimauttavan valokuvaamisen kurssin. Valokuvaaminen on minulle paljon muuta kuin vain napin painamista. Valokuvaamisessa kamera on vain välillinen objekti, kuvaajan ja kuvattavan välinen kanssakäyminen on kaikki kaikessa!

Myös vapaa-aikaani käytän valokuvaamiseen sekä chilien kasvattamiseen. Myös luonnossa liikkuminen kuuluu mielekkäisiin puuhiini.

Kädenjälkeäni löytyy myös näiltä sivuilta:
Kari Saaristo Photography
Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta kari@fimaka.fi

Matti Tirronen

Matti Tirronen

Hei, olen Matti ja toinen Kuvakauppa Fimakan yrittäjistä. Nuorehkosta iästäni huolimatta olen valokuvannut suuren osan elämästäni. Into valo­kuvaamiseen on lähtenyt jo lapsena isäni valokuvaus­harrastuksen vanavedessä.

Viime vuosina olen kerännyt mainetta autoja valokuvaamalla ja kuviani voikin nähdä säännöllisesti Suomen parhaassa autoharrastajien lehdessä, GTi-Magazinessa, jossa toimin päätoimittajana. Voisinkin tituleerata itseäni jopa autokuvaajaksi.

Autokuvien lisäksi vahvuuksiini kuuluu myös asuntokuvaukset!

Kädenjälkeäni löytyy myös täältä sivuilta:
Facebook
Instagram
Tavoitat minut sähköpostilla osoitteesta matti@fimaka.fi